• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Friday, 14 September 2012 10:41

Mesteri pszichológia - Íme az #iphone5 #apple #mobil #fejlesztes #okostelefon

i5





Az iPhone 5-re az első reakciók egyike volt, hogy külsőre nem sokban különbözik a 4S-től, sőt. Egy picit nagyobb és ennyi. Ezt hangsúlyozta ki Jimmy Kimmel is show-jában, amikor megmutatta, hogy bizony az emberek simán elhiszik egy iPhone 4S-ről, hogy az az új 5-ös, ha azt mondják nekik.




 



Az emberek megőrülnek tőle, ha kijön egy új készülék, mert egyből úgy érzik, hogy az övék elavult, le kell cserélni, a legmodernebb kell. Az Apple termékei körül pedig mindig különösen nagy a hype. A vásárlók szerint minden új kütyü sokkal szuperebb mint elődje volt, még ha csak kicsiben különbözik is tőle. Ez a helyzet az új iPhone-nal is, drámai fejlődést nem tapasztalunk, és még a külseje is nagyon hasonlít a 4S-hez.


Jimmy Kimmel azt tesztelte, mi történik akkor, ha az emberek kezébe adnak egy iPhone 4S-t, és azt mondják nekik, ez az új iPhone 5. Persze mindenki bedőlt a cselnek, egyből úgy kezdték el nyomkodni, hogy mennyivel gyorsabb, meg milyen könnyű. Egy férfi ráadásul másik kezében tartotta saját 4S-ét és azzal hasonlította össze a súlyát. Itt vannak az eremények:



 forrás: socialtimes.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott