• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss

Az osztrák Hannes Arch, a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti versenyének győztese, balról a második helyezett brit Paul Bonhomme, jobbról a harmadik cseh Martin Sonka az ünnepélyes eredményhirdetésen a budaörsi repülőtéren kialakított Air Race bázison

Hatalmas tömeg, világsztár autóversenyzők és Mihelisz Norbert 1. helyezése a Hungaroringen - ez volt a 2015-ös Nagy Futam és WTCC egy mondatban, meséljenek a képek és videók!

Videó összefoglaló a 2015-ös WRC szezon Svédországi versenyéről

Videó összefoglaló a 2015-ös WRC szezon első Monte Carlo-i versenyéről

Magyar idő szerint Február 2-án hajnali 12:30-kor kerül megrendezésre a MXLIX Super Bowl: Patriots vs. Seahawks!

Elképesztő csatában, az utolsó szakaszon dőlt el az idei, 16. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye.

Részlegesen szakadt vállszalagokkal is elindul Turi Tamás a Hungaroringen rendezendő Szilveszter Rallye-n
Kazár Miklós: „A közönségnek fogok látványosan sietni”

A triál magyar világklasszisa, Hegedűs László – aki jelenleg tízedik a 146 nevet tartalmazó világranglistán – az elmúlt hetekben a show világában is bizonyította, immár mestere a sportágának. A legnépszerűbb osztrák kereskedelmi televízió, az ORF által szervezett tehetségkutatón arattak hatalmas sikert, egyetlen külföldiként bejutva a legjobb húsz versenyző közé. A közönség felállva ünnepelte Hegét és társát, miután az élő show-ban bemutatták lélegzetelállító produkciójukat.

icehockey



A magyar szövetség (MJSZ) tájékoztatása szerint a nemzetközi szövetség (IIHF) csütörtökön Helsinkiben döntött arról, hogy a budapesti Papp László Sportaréna adhat otthont a tornának 2013. április 14. és 20. között. Az IIHF hivatalosan pénteken jelenti be a budapesti rendezést.   




eto


A Győr női kézilabdacsapata hetedik európai kupadöntőjét is elbukta, ugyanis 29-27-es hazai sikerét követően a vasárnapi visszavágón 27-25-re kikapott a montenegrói Buducsnoszt Podgorica vendégeként, így idegenben szerzett több góllal riválisa diadalmaskodott a Bajnokok Ligájában.



mihelisz_bmw_hungaroring.jpg

A magyar pilóta WTCC-s pályafutásának második futamgyőzelmét aratta a Hungaroringen, közel 60 ezer néző előtt.
    

Page 1 of 3

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott