• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Tuesday, 24 April 2012 00:00

Google Plus az új Facebook utánzat?!Egyre több a hasonlóság! #twitter #google #facebook

GooglePlus-550x375



Teljesen új megjelenést kapott a Google+, a kereső-óriás sokat vitatott közösségi oldala, amely most átvett elemeket a Facebooktól és a Twittertől is.




 

 

 

Probáld ki a google plust, nyomj egy -t :)


A Google+ főbb változásai:

  -  A menüpontok a bal oldalra kerültek, ezeket át tudod rendezni a kedved szerint.
  -  Az üzenőfalon egyszerűen ki tudod választani, hogy melyik kört nézed a tetején megjelenő gombokkal.
  -  A profilnál tudsz választani, hogy egy nagy fejléc képet töltesz fel, vagy 5 független kicsit. Az egy nagy fejléckép mérete 940 x 180 pixel. A profil mérete pedig 260 x 260 pixel.

 

 

googleplus_1

 

  - Az oldalak megjelenése is a profilokhoz hasonlóan megváltozott. Itt is a jobb oldalra került a profil fotó, és itt is lehetőségünk van választani az egy nagy fejléc kép és az öt kisebb kép között.Ez a fejlécesdi nagyon emlékeztet a Timeline borító fotóra. A Google+ oldalakon nem futtathatunk semmilyen promóciót, így a fejléc fotóra vonatkozóan sincs szabályozás.
  - A profiloddal kapcsolatos kezelési beállításokat továbbra is a jobbfelső sarokban találod, de ez kikerült a fekete sávból, így kicsit nagyobb és láthatóbb. A Fiókbeállítások és az adatvédelmi beállítások mellett itt tudod kiválasztani, hogy melyik oldaladat használod, illetve itt van a kilépés gomb is.


google plus 3

A Google+ oldalak az elmúlt időszakban egyébként sokat változtak. Például már van lehetőség arra, hogy több ember kezelje őket és az oldalak tulajdonjogát át lehet adni.

Reméljük, ez a változás előszele néhány fontosabb dolognak, például jó lenne, ha az oldalak kapnának végre egyedi webcímet, és ha API-n keresztül hozzá lehetne férni a posztoláshoz.


forrás: socialtimes.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott