• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Sunday, 29 January 2012 11:48

Bill Gates nem bocsátott meg Steve Jobsnak #steve jobs #bill gates

Steve_Jobs_and_Bill_Gates_522695099


Tévhit vagy igazság?Vajon tényleg utálták egymást, vagy ez is csak az emberi beskatulyázás szüleménye?A The Telegraphnak adott interjújában Bill Gates elmesélt egy eddig nem ismert részletet a Jobs-szal közös kapcsolatából. 




Bill nem bocsátott meg Steve-nek, hiszen nem is volt miért. Elmondta, hogy viharos viszonyuk a Bill és Melinda Gates Alapítvány egyik eseményén rendeződött, 2007-ben, amit Jobs-szal közösen rendeztek. "Hihetetlenül kedves volt… és szerencsére együtt tudtunk tölteni egy kis időt, mielőtt elment".

jobs_s_gates


Gates elmondta, hogy levelet írt Jobsnak, amikor tudomást szerzett az állapotáról.
Elmondtam neki, hogy büszkének kell lennie az életművére, és a vállalatra, amit létrehozott. Írtam a gyerekeiről, akiket én is ismerhettem. Nem kellett békét kötnünk. Nem háborúztunk. Nagyszerű termékeket hoztunk létre és versenytársak voltunk, de a versengés jó dolog. Nem volt miért megbocsátanunk egymásnak.

Miután Jobs elment, Gates felhívta Laurene Powelt, Jobs feleségét, hogy kifejezze együttérzését. Laurene elmondta Gatesnek, hogy a Walter Isaacson-könyv rosszul mutatta be kettejük kapcsolatát. "Ebből az életrajzból nem derül ki, hogy mennyire tiszteltétek egymást. És az sem, hogy milyen nagyra értékelte a leveled, amit az ágya mellett tartott."

 

 

forrás:appleblog.blog.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott