• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Sunday, 30 October 2011 14:14

Új üzleti notebook a Sonytól #notebook #laptop #sony

vaio_S





A Sony VAIO S sorozatának új típusú notebookja idén ősszel egy karcsú, nagyteljesítményű, 15,5 colos laptoppal bővült, hogy semmilyen körülmények között ne kelljen lemondani a nagy képernyő nyújtotta kényelemről… 







A magnézium és alumínium alapanyagok biztosítják a kis tömeget és ellenálló képességet, a Sony „full flat” design és a különleges nyitómechanika pedig az elegáns, professzionális megjelenést. A készülékbe 39,5cm-es (15.5”) Full-HD VAIO Display Plus került, amely kristálytisztán jeleníti meg a dokumentumokat, filmeket, képeket. Emellett a más fényforrásokból származó zavaró tükröződéseket a különleges képernyő elnyeli, így a szem kevésbé fárad el egy hosszúra sikerült munkanapon.


vaio 

A maratoni meetingeket a VAIO S rugalmasan használható akkumulátor rendszere támogatja. A belső akku akár 6,5 órára elegendő energiát biztosít (stamina vagyis energiatakarékos üzemmódban). A külön megvásárolható és a laptop aljára csatolható, kiegészítő akkumulátor bármikor a számítógéphez illeszthető, így az energia már 13 órán át is kitarthat, ami nem mindennapi egy Core i5 processzorral szerelt gép esetében. Ha épp sietünk, a „Quick Charge” segítségével 20 perc alatt 1 órára elegendő energiát tölthetünk az akkumulátorra. Emellett a „teljesítmény” választógomb segítségével egyszerűen válthatunk a maximális teljesítmény és az energiatakarékos üzemmód között – ez utóbbi akkor hasznos, ha nincs hálózati csatlakozási lehetőség.  

Gyorsabb és könnyebb használat 2. generációs Intel® Core™ i5 processzorral és vékony kialakítással

163993
Fedezze fel a különbséget a nagy méretű Full HD képernyővel
Kevesebb mint 2 kg, ezért könnyen szállítható
Indítás 20 másodpercen belül a Fast Boot funkcióval
Akár 14 óra használat az intelligens akkumulátorral
Tárolja adatait 500 GB-os merevlemezen
USB 2.0 (A típusú csatlakozó) x2, USB 3.0 (A típusú csatlakozó) x1
HDMI® kimenet
Dolby® Home Theater® v4

 

 

 

 forrás: yuppi.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott