• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Monday, 26 September 2011 06:00

Drogcsempészet postai úton

yuppihír





A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy hét leforgása alatt három esetben másfél kilogramm kábítószert foglaltak le, amelyek postai csomagban érkeztek.



 

 

A pénzügyőrök a Postaforgalmi Szolgálatteljesítési helyen egy Kínából érkező gyorspostai küldeményt választottak ki vizsgálatra, amelyben – okmányai szerint – Titánium-dioxid ékezett.
A NAV munkatársai azonban gyanakodni kezdtek, ezért a több mint egy kilogrammnyi anyagon elvégezték a kábítószertesztet, amely metamfetaminra pozitívan reagált.

Néhány nappal később a Postaforgalmi Szolgálatteljesítési helyen dolgozó pénzügyőrök ismét áruvizsgálatra választottak ki egy Kínából érkező küldeményt. A csomagban egy zacskó – 114 gramm - fehér port találtak. A kábítószer-teszt DET (dietil - triptamin) gyanús anyag jelenlétét mutatta ki.

yuppihír

A legközelebbi alkalommal a NAV munkatársai egy Argentínából érkező csomagra figyeltek fel, amely könyveket tartalmazott. A csomagot kibontva észrevették, hogy a duplafalú dobozban ismeretlen eredetű fehér por található. Ekkor elvégezték a kábítószer-tesztet, amely kokainra reagált. A pénzügyőrök a kábítószer-gyanús anyagokat mindhárom esetben vámfelügyelet alá vették, és intézkedtek a feljelentés megtétele iránt ismeretlen tettes ellen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


forrás: objektivhir.hu 

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott